I skärgården finns det plats för alla!

Åh, vilken rolig dag vi har haft!

Vi och ett par hundra andra tågade idag från en av skolorna till Brankis där det sen var ett jippo för barnfamiljer. Allt för att visa att här i skärgården är alla välkomna, oberoende av hudfärg och kultur! För en gångs skull stack inte vi som familj ut alltför mycket, för på plats fanns många asylsökande och flyktingar och invandrare av alla de slag, inklusive vår lilla familj. Barnen fick göra egna badges, trycka SUG-logon på sina skjortor, kasta livlina hos scouterna, käka massor av bullar, tova, måla med fingerfärg, ansiktsmålning, dockteater och Apan Anders (en av ungarnas idol!). Och vi åt syrisk mat (mums!) och umgicks med folk och hade det superduperkul! Vi avslutade med att delta i ParKu:s ljusinstallation.

Superhärligt, superkul, jag är så glad att det finns så många härliga människor i vår lilla stad som öppet vill visa att skärgården finns till för alla!

Här kommer lite bilder från dagen:

6tag_060216-130410 6tag_060216-153322

003 (3) 004 025 (2) 031 036 (2) 040 041 045 070 086 087

Skärgårdsbor marcherade för öppenhet

Stämningen på topp i Pargas Brankis

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *