Cirkus Familj – nu på Svt!

1958258_10152052461207099_994153144_n
Foto: Maria Sundblom-Lindberg

 

Ifjol hade vi äran att vara med i Maria Sundblom-Lindbergs program Cirkus Familj – åh, vad kul det var att vara med och det var till och med roligt att se sitt eget program på TV efteråt!

För att inte tala om alla de andra bra avsnitten i serien. En serie, verkligen i min smak. Varje avsnitt handlar om barn i en viss ålder plus att Maria och hennes familj träffar en familj som har ett visst fokus per program. Vi snackade adoption och så fick vår äldste son prata om bland annat växtvärk.

Just nu går Cirkus Familj på SVT och jag väntar redan på säsong två och ser fram emot vilka nya familjer Maria har träffat! Maria och hennes familj är alldeles underbar, och hela teamet kring programmet, och det märks i resultatet! Vi kände oss så välkomna och omhändertagna under inspelningen och slappnade verkligen av, så det var verkligen en dag som vi kommer att minnas hela livet med glädje!

Jag rekommenderar varmt att se hela programserien – kolla på länken så ser du när programmen går på SVT. Vi är med i program  nr 10 har jag för mej!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. Tack för tipset!!! Tipsar vidare på min blogg, tycker serien är så himla bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *