Julförberedelser

001 (3)

Det doftar jul hemma hos oss – kanel och stjärnanis och framför allt pepparkaka!

003 (2)

En hel zombiearmé i pepparkakeform har dykt upp – zombienallar med röda ögon!

013 (3)

Ibland går det illa för pepparkakegubbarna när zombierna är i farten!

018 (3)

Jag vet inte hur mycket florsocker det har gått åt i år, men en hel del har det blivit! Om det är nåt som vi gör mycket av i december så är det kristyr.

021 (2)

Zombiearmén styrs av jultomtegeneralen och hans minioner, de svarta agenterna.

021

Det bästa med julen är barn som gillar julen tycker jag!

024

och elaka jultomtepepparkakor som behöver ätas upp!  035 (2)

Skönt att ha så stora barn att dom kan hjälpa till och ställa fram t ex tågbanan som jag får i nerverna av…! (att få tågdelarna att hållas på rälsen kräver minsann tålamod!)039 (3)

Den här gången har jag delegerat julpyntandet – i vanliga fall är det jag som sköter om allt uttrasslande.066

Det är bra att ha en mamma som bakar pepparkakor och pepparkakhus, även om hon inte äter som själv tycker mina barn. Speciellt bra är just den biten  -att hon inte äter dom själv så blir det mer åt ungarna!

013”Min mamma är världsbäst på jul!” sa en av ungarna häromdagen. Nope, så är det inte – det är mina barn som är världsbäst på julen! Var det inte för dom skulle vi inte ha nån julstämning här hemma, men nu har vi både julsånger och pepparkakshus och pynt och ungar som räknar ner dagarna.

RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *