Lyckan är att bo i en liten stuga

012Vi bor i ett rätt så stort hus, men när jag sitter här i mitt lilla hörn av huset känns det som att vara i en liten stuga. I någons liten stuga – inte min, för jag har inte riktigt vant mig vid tanken än att det här faktiskt är mitt rum! En stuga som jag mer än gärna hälsar på.

022

Här sitter jag och funderar och gör mina projekt. Här sitter jag och blir inspirerad. Det känns som att gå in i en annan värld när jag slår mej ner vid min arbetsplats och ingen skillnad om det sitter ungar och gör läxor vid det andra bordet eller maken gungar i den röda antika gungstulen – det här är ändå en plats för meditation och koncentration och inspiration!

018 (2)

Jag hade trott att man behövde ha bara vitt eller bara grönt som i en skog eller bara avskalat för att riktigt kunna meditera och koncentrera sig. Jag är tydligen precis tvärtom! Här i mitt rum med alla mönster och färger känner jag frid och ro.

029

Det är som att dyka huvudstupa ner i en bok som tar en till en annan värld – man glömmer för en stund bort vardagens bekymmer eller att det ens finns en vardag. Det enda som existerar är nuet, precis som det ska vara. Nuet, och massor av roliga tankar och idéer.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *