DIY Trollformler och trollbrygd

034 (3)

I ett mörkt hörn av vårt hus håller en häxa på med sina trollformler. Hon har redan omvandlat några pumpor till riktiga juvelpumpor och håller som bäst på och utför experiment på en Barbie. Men hon har varit slarvig och lämnat framme sin bok med trollformler, så kanske vi kan överlista henne och driva henne ut ur vårt hus? Eller själva experimentera med hennes trollformler!

036

Boken gjorde jag genom att ta en gammal svart begagnad bok som färdigt hade åldrade sidor. Sen skrev jag ut två sidor med trollformler som jag gjorde i Photoshop (och tack till Snövitfilmen för trollformlerna! Det är samma formler som den onda drottningen använder sig av i filmen). Jag ”åldrade” sidorna med hjälp av te och lite akvarellfärg och sen klistrade jag fast dom i mitten av boken.

043

Till sist tog jag och förstärkte några bokstäver med lite röd- och guldfärg.

047

Jag gjorde också etiketter till några flaskor. Gjorde på samma sätt med etiketterna, dvs skrev ut dom och färgade dom sen med te och akvarellfärg. Sen var det bara att klistra fast dom på flaskorna.

Ifall du också vill göra din egen trollbok eller häxbrygd så delar jag här med mej av bilderna. Bara att klicka på bilden så kommer den upp i större storlek, så kan du spara den på din dator och skriva ut den!

 

häxbrygdetiketter

trollformel1

trollformel2

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *