Status just nu

004 (4)

Vilken kall och regnig sommar det har varit!

Det blev inte alls den där avkopplande och batteriladdande sommaren som jag hade föreställt mej, och jag har knappt plockat in några buketter alls den här sommaren. Men det blev det ändring på när vi igår hade gäster. Jag tog chansen och plundrade trädgården på alla möjliga blommor.

Det finns fortfarande massor av ringblommor kvar i trädgården och bara jag får lite tid över ska jag plocka dom och torka dom och göra ringblomsolja på dom.

 

013 (3)

En liten bukett med olika väldoftande och färggranna blommor ställde jag i badrummet.

018 (2)

Vi har försökt ha naturligt ljus i så många rum som möjligt, minuset är att folk som gick förbi i trappan nästan kunde se in i badrummet! Det har jag åtgärdat nu tillfälligt med lite kakpapper. Jag ville inte täcka in hela fönstret för det är så mysigt på morgnarna när man ser solen gå upp genom det här fönstret, så det blev en sån här lösning.

019

På utsidan av fönstret står den här kannan med konstgjorda blommor. Den står på ett lite krångligt ställe, så det är mycket lättare att bara ha konstgjorda blommor i kannan så slipper man krångla när man ska byta ut dom.

020

Soppskålen som saknar lock fick komma fram och bli fylld med blommor. Oregano, daggkåpa och pelargoner plus lite annat smått.

025 (2)

Bortsett från såna där härliga, alltför sällsynta, avbrott i vardagen så lunkar det på som vanligt här hemma.

Jag har en enorm vedhög som jag måste få undan. Som tur är hjälper barnen mej med veden så det går fortare än när jag gör det själv. När vedhögen äntligen är undanstökad ska det nämligen börjas gräva damm här hemma, så jag går runt och smider dammplaner i mitt huvud varje gång jag går ut i trädgården!

Lite pyssel blir det mellan verserna också, som en tredje snäckboll idag och en hel hög med 20-tals inspirerade hårpynt som jag ser fram emot att visa upp här. Ja, och så var jag med om en boudoirfotografering häromdagen! Den skall jag absolut skriva om här på bloggen, behöver bara få lite lugn och ro att formulera mina tankar. Plus överlägga med mej själv hur vågade bilder jag vågar visa upp här på bloggen! Vi tog både mindre vågade och mer vågade, och det kändes verkligen bra för min kroppsbild kan jag berätta. Alla kvinnor borde få vara med om en sån fotografering!

Än så länge har vi ungarna hemma och konentrationsförmågan påverkas av det, men snart, om en och en halv vecka ungefär, börjar skolan och då äntligen borde jag ha några timmar lediga! Nästan så jag ser fram emot hösten!

 

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *