DIY Krakskort-tapet

002

När vi flyttade till Köpenhamn för ca 14 år sen (!) så skulle man absolut ha en sån här bok – ett Krakskort. Det är en bok full med kartor över Köpenhamn och Själland och den var minsann flitigt i användning! Vi åkte hit och vi åkte dit och vi kryssade för olika ställen som var extra viktiga att känna till (vårt hem och min mormors fosterföräldras grav som vi alltid hade svårt att hitta), men med tiden lärde man känna gatorna så väl att man inte behövde nåt kort och sen så småningom kom det GPS:ar och kartor till mobilerna.

Så nu behövs inte längre ett enda Kraks kort, åtminstone inte i min familj.

006

Det fick bli till tapet i ungarnas TV-rum i stället!

Funkar suveränt som tapet, för färgerna är perfekta till det här rummet och jag älskar att gå och titta på speciellt dom sidor som vi använde allra mest – vårt kära Österbro.

 

 

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *