Min spräckliga tapet

Idag blir det lite närbild på tapeten i pysselrummet.

018

Jag gjorde den genom att först tapetsera väggen med tapetrester, så att jag skulle ha en bra grund att jobba på. 023

Sen var det bara att klistra fast papperslappar! 025

En del av papperslapparna är överblivna rester från nån scrapbooking eller korttillverkning. Andra är fina papper som jag inte har nänts använda, men som nu äntligen blir använda och till på köpet på ett ställe där jag kan fortsätta och njuta av dom. Andra lappar är gamla tapetrester som vi hittat här i huset.

026

Jag avslutade det hela med att lacka över väggen med ett par lager matt möbellack.

Today I’m showing you some close ups of the wallpaper that I made for my work room. First I wallpapered the whole wall using old bits of wallpaper, leftovers from some project or other. Then I glued bits of paper on the wall. The bits of papers are leftovers from cardmaking and scrapbooking, and also papers that I liked so much I didn’t dare use them for anything! Now they are getting to be useful and I still get to enjoy them.

I finished the wall with a few layers of varnish.

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

2 Replies to “Min spräckliga tapet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *