Vår trädgård med i Allt om Trädgård!

005

Vissa saker drömmer man om i åratal, andra saker ids man inte ens drömma om för man tror inte att det nånsin ska gå att förverkliga. En sån dröm har precis gått i uppfyllelse, för sen igår är vår trädgård med i senaste numret av Allt om Trädgård!

007 (4)

Jag har läst Allt om Trädgård ända sen jag var tonåring och riktigt lusläst tidningarna från pärm till pärm. Suttit med anteckningsblock och antecknat och letat upp frön på nätet efter rekommendationer och planerat och dagdrömt om kommande trädgårdar, och till sist så hade jag en alldeles egen trädgård att experimentera i.

WP_20140627_034

Till på köpet hade jag vid det laget en fotografväninna som kom förbi en dag och sa att vi kan väl göra ett trädgårdsreportage, så vi tog och gjorde ett sånt, bara sådär på skoj för hon hade ingen tidning på lut och visste inte om nån ville ha reportaget eller inte. Jag råkade ha tvätten ute och torka den dagen och det såg verkligen jättemysigt ut i trädgården, trots alla ogräs, och sen pang! så köpte Allt om Trädgård-reportaget!

009

Jag var så glad, så glad, det var verkligen som en önskedröm som jag inte hade vågat drömma om ens!  Kanske svårt att fatta om man inte är trädgårdsfantast som jag, men det är nästan lika bra som om jag hade hamnat i Fantomentidningen alltså! Då förstår ni!

 

WP_20140627_039

Såhär skulle jag göra just nu om jag kunde hjula!

 

Här kommer lite bilder från fotograferingstillfället:

WP_20140627_023     007 (5)   010 (2) 012 (2) 058

 

Reportaget är gjort av Camilla Hynynen – som numera bor i Pargas, jippi! Vilket knepande och knåpande det var tidigare att få våra tidtabeller att gå ihop, men nu borde det gå lättare – onwards and upwards mot nya projekt!

Tidningen heter alltså Allt om Trädgård och finns att köpa i alla möjliga butiker – det är Nordens största trädgårdstidning!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 Replies to “Vår trädgård med i Allt om Trädgård!”

  1. Hönapöna

    Så jätteroligt… Och jag prenumererar ju på tidningen och gillar den massor.
    Det vore verkligen drömmen att få vara med, men vår trädgård är inte färdig på långa vägar så den drömmen kan långt ifrån slå in… ?

    Reply
  2. Pingback: Det ena leder till det andra – den här gången blev det ett trädgårdsreportage och en städad trädgård!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *