Mina somriga stenar (fast det står vår på en av dem!)

Jag städade källaren igår och där fann jag mina fina stenar som jag målade ifjol (tillsammans med dom glittriga trollsländorna!)

200

Bra grej det här med att storstäda, man hittar allt möjligt som varit försvunnet, som min favorittång (maken hade norpat den och fört den till garaget), ett svart ljushus som jag saknat (fanns inte alls bland halloweensakerna där det borde ha varit), en hel ask med julklappsetiketter (saknade massor! jag hinner aldrig koncentrera mej på barnens julklappar så jag vill ha enkla etiketter att klistra fast i stället) och nu till sist dom här fina stenarna.

198

Jag har provat på att måla på stenar förr, men det har aldrig funkat så bra som det gjorde med Posca-tuscherna. Jag har förresten köpt Poscatuscher från en hobbybutik i Åbo, men dom är billigare hos min kompis Lena på nätet! (Happy Monday – min favoritbutik på nätet!) Dom funkar mycket bättre att måla stenar med än akrylfärger. Man måste verkligen ha stadig hand för att kunna måla så smått med en liten pensel, och det har inte jag. Funkar också mycket bättre än dom tuscher jag använde tidigare, för dom stenarnas färg har redan försvunnit, medan dom här ser som nymålade ut. Tror jag ska ta och leta fram lite fler stenar att måla på, för det här var skoj det!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *