Pysselrumsframsteg

011 (2)

Here’s a short craft room update: We’re nearing the finish line – I can almost see the finished room with all my knickknacks in the bookcase and on my new desk! My hands are itching to get started with putting everything in its place, but first we have to finish, or rather half-finish the guest bathroom with is to the left of this picture. When we’ve poured the concrete for the bathroom flooring, and tiled the walls – then I get to move all my stuff to the craft room!

En snabb uppdatering: Vi närmar oss! Det kliar så i fingrarna att sätta igång och fylla bokhyllan och skrivbordet med mina fina pysselgrejor! Kan verkligen föreställa mej sitta här vid skrivbordet och blogga, i stället för i köket som jag gör just nu. Åh, vad jag längtar efter det, men först skall badrummet bli halvklart – lite betonggjutning och så lite kaklande och sen, snart, kan vi ta i bruk mitt eget arbetsrum!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

5 kommentarer

  1. Hvor ser det fint ud, lækker farver… 🙂

  2. Men åh! Det ser ut att bli helt underbart! Färg-glädje! Kreativitet!

  3. Jag älskar älskar älskar din vägg!

  4. Wow! Super härligt pysselrum och framfört allt inspirerande!

  5. Oh my, that’s beautiful!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *