Hello Kitty-ägg

Här kommer ännu ett tips på ett enkelt och roligt sätt att dekorera sina påskägg på :

hellokitty

 

Tar inte lång tid, men öva först att rita Hello Kitty-ögon nos och morrhår på ett papper om du är osäker på handen! Sen är det bara att rita med tusch på ägget – svarta ögon och morrhår, gul nos. Kronan på katten blev den här gången en liten ros som jag limmade fast på ägget med vanligt trälim. En liten rosett blir supersöt och fin den också och såna här ägg är minsann populära om man har Hello Kitty-fans hemma! Nästan så ungarna frivilligt äter kokta ägg! (dom föredrar äggröra)

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 kommentarer

  1. Iiih hvor fiint 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *