Ägg med glittriga prickar

Dom här äggen ser mycket krångligare ut än dom var – nu ska jag berätta hur man enkelt kan göra såna här glittriga prickiga ägg:

prickarpaskagg2

Tricket är att göra  glitterprickarna på förhand och sen helt enkelt bara limma fast dom på äggen!

Glitterprickarna gjorde jag genom att klämma ut några klickar lim på ett bakplåtspapper med en limpistol och sen strödde jag glitter över. När limmet hade torkat (och det går fort när man använder limpistol) var det bara att pilla bort glitterprickarna och sen använda dom till vad man vill. Dom här ägggen liksom tiggde om att bli lite blingade, och jag är alltid villig att hjälpa när nån behöver mera glitter!

prickarpaskagg

Det är superkul att pynta ägg har jag kommit fram till! Tar inte lång tid och är liksom ett begränsat projekt och så blir dom så fina att se på och beundra, och sen äta upp!

(om man inte hänger dom i påskriset, men just nu har vi sån röra hemma så jag vet inte var vi ska få ett påskris att rymmas!)

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

6 kommentarer

  1. Ninette, hjälp mig, vad heter den där nördwebshoppen som du länkade till för länge sen?

  2. Blingägg! Fancy! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *