Pysselrumsförvaring

Just nu är det mycket tid som går åt till att fundera och planera – var skall elen dras? Vilka möbler ska vi ha? Hur mycket ska vi göra själv och vad måste vi ha utomstående hjälp till? En del saker är tråkigare att fundera på, andra bara roliga som t ex pysselrumsförvaringen!

konservburkar

Jag hade tur och fick min mammas gamla 80-talsgaller som har hängt med några år nu och som är perfekt förvaring till ett pysselrum. Det är många som frågar var man kan köpa ett sånt här, och det kan man nog inte om man inte råkar hitta det på nåt loppis, men det går att göra eget liknande själv! Kolla  t ex på loppisar eller soptippen – ibland hittar man liknande galler som folk slänger, och ett sånt finns just nu i vår källare och väntar på att bli pysselrumsförvaring eller nåt liknande.

konservburkar1

Har man sen ett galler så är det superenkelt att fixa förvaringen – det är bara att ta några rena konservburkar som man gjort två hål i, klä över dom med papper och eventuellt en bit tygband längs med kanten om den känns sträv. Sen trär man lite metalltråd genom hålen och hakar fast burkarna i gallret. Lätt som en plätt och praktiskt att ha saker till hands som man hela tiden använder.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

One Reply to “Pysselrumsförvaring”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *