Badrumsrenovering nr 1 – nästan klar!

019

Bakom den turkosa dörren i övre hallen har vi numera ett badrum! Ett alldeles fungerande badrum där man kan duscha och borsta tänderna och titta ut på fåglarna och vårsolen!

Den turkosa dörren blev målad nån gång på  50-60-talet och har hängt med här i huset sen dess, och den passade ju alldeles perfekt som vår badrumsdörr tyckte vi.

 

010

Bakom dörren finns numera vårt splitternya badrum. Svart golv, billiga vita kakel på väggarna. Liten praktisk vask och ett loppisfyndat badrumsskåp. Det saknas ännu lampor och lite fler skåp och mindre detaljer, men badrummet är så mycket klart ren så att vi kan använda det, och tur är väl det för vi har redan hunnit riva både toaletten och badrummet i nedre våningen!

014

Det här är nog min favoritdetalj – fönstret som vi satte in i väggen som gör att vi får naturligt ljus in i badrummet. Blir nog fint det här, speciellt sen när vi har tvättat fönstret och målat det sista varvet – det är fullt med kladd efter mitt kittande märkte jag när jag såg på bilden! Utanför fönstret står en kanna med konstgjorda blommor som enda insynsskydd. Jag ska fixa nåt till nedre delen av fönstret för annars ser man lite väl mycket in i badrummet när man går förbi i trappan eller övre hallen, men övre delen av fönstret skall bli som den är för det känns nog lite extra kul och speciellt att kunna se så långt som man gör från vårt badrumsfönster!

Åh, vad jag är glad över vårt badrum! Känns så skönt med ett riktigt eget badrum som är precis sånt som vi ville ha det!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. Härligt att badrumsetapp 1 är klar. Ser bara fint ut.
    / Helén

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *