Ninettes arbetsrum – ”ursäkta röran, vi renoverar!”

041 (2)

Såhär rörigt som vi har det nu tror jag inte vi har haft det sen vi precis flyttade in och ännu var mitt i både flytt och renovering! Men det går undan bara värre – här stod ännu idag morse resterna efter en alldeles för liten och felplacerad toalett, och idag så vips är den borta!

025 (2)

Väggar börjar dyka upp, golv börjar försvinna, nytt golv skall snart läggas och jag funderar mer och mer på hur jag skall inreda mitt arbetsrum.   042 (3)

Tänk att kunna sitta här och blogga och titta ut på vägen och se när barnen kommer hem från skolan och se på blommorna i stenpartiet ur det ena fönstret! Tänk att ha ett alldeles eget arbetsrum – det är verkligen min dröm!

021

Inte nog med att mitt arbetsrum håller på och ta form – jag har både fått använda släggan idag och pillat fram fina gamla tapeter!

Det är kanon det här att renovera!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 kommentarer

  1. Härligt få följa processen, tror det kommer bli toppen 🙂

    • Tant Ninette

      jo, det blir det nog! inatt drömde jag att hela huset brann ner… Så jag väntar nog verkligen på att få det överstökat, åtminstone i mitt undermedvetna!

  2. Otroligt fina gamla tapetrester du har hittat. Hoppas du kan ta vara på och ha glädje av en del av dem. Kämpa på Ninette! Spännande att se fortsättningen 🙂 Godnatt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *