Här går det undan!

024 (2)

Åh, vad vi har roligt på vinterferien! Barnen hålls underhållna av diverse släktingar alternativt läger, och jag och kära maken får hålla på med ett av våra gemensamma intressen: att renovera. Jag fick till och med riva lite tak och väggar, sånt gillar jag!

037 (2)

Det som är ännu mer kul är att det visade sig att taket under kartongen var helt underbart! Breda gamla brädor och här har funnits några slags takbjälkar som vi ska se om vi kan fixa till på nytt. Idag ska jag ta loss resten av kartongen och se vad som finns därunder, och sen ska det gamla badrumsgolvet försvinna för här – här skall mitt nya pysselrum finnas! Med hoplappade golv och tak och synliga rester efter huset som det var förr, för det här är i själva verket vårt hus kärna. Det är från det här rummet som vårt hus har börjat växa – häftigt att tänka på!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 kommentarer

  1. Du ser stark ut Ninette:)

  2. Otroligt vackert fönster! Härliga gamla väggar dessutom. Alltid lika spännande att riva i ett gammalt hus, en vet aldrig vad som väntar och vad som döljer sig i väggarna. Sist vi började riva hittade vi bakpulverburkar från 50-talet under en tröskel. Kramar Liza

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *