Det börjar vara dags för ny utmaning hos Decor Life, och glad som jag är för alla utmaningar just nu hakar jag gärna på! Den här gången är temat Vardag och om det är nåt vi har mycket av just nu är det vardag känns det som, för helt plötsligt håller vi på med inte bara en utan två badrumsrenoveringar! Vardagen flyter över på veckosluten och alla dagar går ut på att röja och riva, fixa och greja.

 

1
Den här hörnan är en av orsakerna till att det är så rörigt just nu. Bakom väggen ligger ett numera tomt förråd och väntar på att rivas. Detsamma gäller det blivande badrummet som tidigare var fullt av saker och nu väntar på att fixas om.
016 (2)
Överallt i huset står saker och ting inte på sina rätta platser utan där dom det finns rum för dom. Som den här virkningen som är på paus tills jag har tid för den igen.
026
Photoshoot-props finns lite överallt. Men det som gör den här renoveringen så kul är att när vi väl är klara så borde jag ha ett eget ordentligt pysselrum med plats för allt sånt här!
027
Här ligger våra badrockar och väntar på att vi skall få åtminstone ett badrum klart så att dom kan hängas nånstans.
028
I hallen står korgar med sockor och väntar på att få komma tillbaks till sina vanliga platser.
029
Allt möjligt kom fram ur gömmorna när jag tömde förråden
030
Jag hittade också en låda med gamla tidningar som vi hittade när vi renoverade övre våningen
034
Håhå, sån röra hemma hos oss just nu! Jag blir galen! Men försöker fokusera på hur fint vi kommer att ha det sen när vi väl är klara.
061
Vi har både påskpynt och julpynt framme just nu, och min stickning – fatta! jag har stickat en tröja och håller redan på med tvåan!
064
Det finns pynt lite här och där hemma hos oss just nu
068 (2)
Mitt dockhus har fått flytta tillfälligt till matsalen
072
såna här gånger inser jag hur mycket pynt jag har lyckats samla på mej!
078
Vi torkar tvätten i vardagsrummet just nu… Ännu en grej som gör att det känns extra stökigt hemma hos oss för tillfället.
085
Här grejar vi kakel! Bara lite lite kvar så är vi klara, men det är dom där små krångliga bitarna som tar tid.
086
Nästan klart!
090
Tills dess får jag stå ut med att det är stökigt överallt, julpynt och loppisfynd som behöver sorteras och massor av saker som behöver läggas i lådor och hittas ställen åt.
091 (2)
Det är vår vardag just nu det – en enda röra!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

5 kommentarer

  1. Känns lite liknande hos oss just nu, fast ändå inte. Barnkammaren är ju näääästan klar men ändå ligger det babygrejer överallt, sånt som ska tvättas, eller ordnas upp annars bara, för att inte tala om barnvagn och bilstol som står mitt i korridoren och är väldigt i vägen. Plus en massa grejer som väntar på att flytta ner i källaren som jag inte kan bära pga deras tyngd… Men det kommer att vara såå skönt sen då jag äntligen får ordna upp allt det!

  2. Du har härliga skor!!

  3. Oj jag känner igen mig i din beskrivning! Här står vår ytrenovering helt stilla eftersom vi just fått beställt tapeter till rummet. Saker överallt, men tänk vad skönt sen när det är klart och allt hittar sin rätta plats och vardagen kan fortsätta. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *