DIY Hästlampa

038 Jag såg en gång en stor Moooi-hästlampa i en butik, och tyckte den på nåt sätt var så knäpp och galen och skulle passa hemma hos oss! Om vi bodde i ett dubbelt så stort hus och hade folk som kom och städade hemma och tog hand om allt alltså. Så när jag hittade en trasig billig häst i ett loppis slog jag till och köpte den och gjorde min helt egen hästlampa i en storlek som passar bättre hemma hos oss.

043

Det var superenkelt att göra lampan! Speciellt som kära maken kom och räddade mej som är lite kass på att borra i plast. Han borrade ett hål genom hästen, och sen var det bara att spraya henne, haka på en gammal lampa som jag hade hemma (en gammal ikealampa som har hängt med under åren). Lampskärmen hittade jag på ett loppis och passade perfekt! Det enda krångliga var att hålla reda på alla delarna visade det sig – den här lampan hade varit klar för över ett år sen om jag inte hade slarvat bort en av lampdelarna!

019 (2)

Hon blir ännu mer dramatisk på kvällarna!

En perfekt lampa hemma hos oss – lite sådär halvt kitschig, och precis lagom galen!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

 

3 kommentarer

  1. Å… en lampa att bli glad av! Jag gillar den jättemycket!

  2. Jag bara älskar den!

  3. Helt fantastisk! Du visste nig att jag skulle falla för den! Hyllorna tidigare också dem underbara!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *