Besök av Fredrika – snart blir det hemma hos reportage i Husis!

003 (3)

Häromdagen hade vi besök av Fredrika Biström som kom för att göra en intervju med mej och Kamomilla och samtidigt ett hemma hos-reportage hos familjen Bahne.

062 (2)

Det var verkligen jättekul och vi snackade i evigheter om både boken, bloggar, feminism och allt möjligt annat, och sen när intervjun var klar var det dags för lite fotografering. Vårt hus är fortfarande ett julhus, men jag brukar bara pynta i nedre våningen så hela övre våningen var julfri och fotograferingsklar. Vi passade på att få julklappslegot fotograferat nu när det var ihopbyggt – snart ligger det helt säkert i småbitar nånstans, precis som alla andra legobyggen här hemma!

065 (2)

Övriga familjen satt i vardagsrummet och spelade spel

075

Det blev lite fotande där också. Som du ser på bilden – det är lite knepigt att låta bli att fota jul hemma hos oss, men Fredrika lyckades hur bra som helst på nåt konstigt vis!

048

Det är alltid lika kul när nån utomstående kommer till vårt hem och ser det med nya ögon – man upptäcker själv detaljer som man inte längre fäster uppmärksamheten vid!

039

Tack för besöket Fredrika! Kom gärna på nytt, och det ska bli kul att se artikeln i Husis! (dvs Hufvudstadsbladet – svenskfinlands största dagstidning) Reportaget borde komma i slutet av januari ungefär – det ska bli skoj!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 Replies to “Besök av Fredrika – snart blir det hemma hos reportage i Husis!”

  1. Pingback: DIY vas av glödlampa (ett pyssel som verkligen säger hur mycket jag har haft att tänka på det senaste året!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *