Favorithörna i huset

Igår ploppade det in en så roligt kommentar på bloggen. Det var Carolina som hade hakat på Mimmis bloggutmaning: Ge bort en rubrik, som går ut på att man ger en bloggrubrik till alla bloggar man besöker den dagen, också dom som inte själva har hakat på utmaningen. Så rolig grej! Hoppas det kommer fler såna rubrikdagar, för jag hann inte alls läsa bloggar igår. Rubriken jag fick av Carolina var: Favorithörna i huset – tack Carolina!

Här kommer min favorithörna:

078

Min favorithörna är mitt på golvet i dom yngre barnens rum. Där ligger jag antingen på den varma röda mattan eller på en madrass och tittar på vykortsväggen. Det finns såna härliga 1970-talsvibbar i det här rummet tycker jag, så jag associerar genast till glada ljusa dagar när jag var liten.

081

Väggen är tapetserad med gamla vykort. En del har jag själv skickat, och här finns alla mina gamla favoriter: ett kaninkort jag skickade en gång, fina damer i krinolin som min pappa skickade från Atlanta när jag var liten, grattis-kort, riktiga vykort, blommor, vackra saker, vackra byggnader.

På kaminen hänger den första familjeteckningen som yngsta sonen någonsin gjorde.

082 Här ligger jag på golvet och njuter av alla färger och mönster och av hur varmt och välkomnande det ser ut i barnens rum – njuter dom hälften så mycket som jag av sitt rum så är dom nöjda!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

5 Replies to “Favorithörna i huset”

 1. Carolina

  Mysig hörna du har! 🙂 Jag har precis börjat läsa din blogg och har sett flera julbilder från ert underbara hus. Så det var riktigt roligt att få se en annan sida av huset 🙂

  Reply
 2. Mimmi

  nämen va kul att höra! 🙂 tror bestämt att ja ska köra dethär konceptet en gång till, kanske till och med göra det till en återkommande grej. det är ju aldrig fel att sprida lite extra glädje (o rubriker, haha) i bloggvärlden! brukar kika in hos dig emellanåt också, du har en så fin o personlig blogg 🙂 och vilken spännande vykortsvägg ni har!

  Reply
 3. Katarina

  Kul idé! Och härliga foton idag från pepparkakshusrivningen. Husen ser mer läckra ut sådär tycker jag, innan var ee vackra och roliga, nu blev de mer tydligt ätbara och fick snålvattnet att rinna till.

  Reply
  • Tant Ninette Post author

   Den här väggen var spacklad och hade alltså ingen tapet under, så jag limmade helt enkelt vykorten fast. Vet inte riktigt hur man skall göra för att få en slät vägg med vykort annars, men du kan kanske testa dej fram själv på en mindre yta med olika tekniker?! (nålar, häftmassa, tejp…) Hör gärna av dej om du kommer på nån bra teknik!

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *