Fira nyår

044 (2)

Såhar vi firat nyår ännu en gång – ännu en halvt oplanerat fest som blev hur lyckad som helst, med goda vänner som vi känt sen vi var lika små som våra barn är nu. Det känns konstigt att tänka, för ungarna är ju så små fortfarande! Jag minns ju hur det var när vi började leka tillsammans, gick hem till varandra och hälsade på och lekte i skogarna bakom husen, och nu är våra barn i samma ålder!

037 (3)

Jag hade dukat relativt fint och snabbt genom att hämta fram en gammal duk och lite pynt som vi hade hemma, och glömde helt bort att duka fram bestick och glas! men det fixade sig ändå. Nyårspyntet kom jag däremot ihåg! Underligt hur ens hjärna funkar – jag glömmer allt möjligt, men vissa saker som pysselsaker minns jag!

015 Ute på trappan stod mina isbollar och hade blivit omvandlade till lyktor.

099 (2)

Dagen innan låg dom färggranna och fina i snön och lyste upp, men sen regnade det och blev plusgrader och följande dag var färgen som bortspolad!

013 (2)

Till sist var det inte bara färgen, utan också innehållet i isbollarna som hade smultit bort, så jag passade på och gjorde om dom till islyktor. När gästerna gick hem strax efter 12-slaget var det bara en pöl med vatten kvar av mina islyktor. Så kan det gå när vädret inte riktigt samarbetar!

069 (3)Fast vid det laget fylldes himlen av så många färger att det inte märktes att mina små islyktor hade försvunnit! Vi råkade stå på en av dom bästa ställena att se fyrverkerier i vår lilla stad, och det var minsann mäktigt – det bästa fyrverkeriet är det fyrverkeri man ser just då, sa en av vännerna. Precis så är det!

Idag blev det en lugn och skön dag, en bra start på 2015 som jag hoppas blir ett kanonår för alla och envar!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *