Färggranna fynd

Igår förde jag bort lite grejer till en loppis och passade på att fynda lite själv. Köpte en scarf för 50 cent. Den skall bli till blommor har jag tänkt. Hittade också en cerise grej som jag inte vet vad jag ska ha till, men den hade så fin färg så jag köpte den ändå (och så kostade den bara 10 cent). Fågeln fick också flyga in i min korg, 10 cent kostade den också.

Men kolla det här! Karaffen till höger hittade jag för bara 30 cent! och den passar alldeles utmärkt till den karaff som vi har sedan tidigare. Dom är kanske inte världens mest dyrbara kristallkaraffer, men vi gillar dom. Dom passar bra in här hemma hos oss på nåt sätt, lite kristall och nostalgi över dem.

Fågeln fick flyga och hälsa på kompisarna vid spegeln i matsalen.

Hittade också det här härliga orange garnnystanet. Alltid bra med lite garn när man ska hänga upp pynt.

Kolla vilket underbart tyg! 50 cent kostade det

Inte illa fyndat tycker jag själv!

4 kommentarer

  1. Nej, verkligen inte. Du har nog hittat riktiga kap. Tyget är jätte vackert. Och karaffen är hur fin som helst. Vet du, jag har idag utforskat våran trädgård, har nog skrivit bara strunt. Hittade två riktiga vårtecken. Två små gullviverosetter som kämpat sig upp ur marken och början till skillor. Nu får jag också vårkänslor på riktigt 🙂

  2. Härliga fynd! Tyget är superfint och fågeln hade fått flytta in hos mig också.. =)

    Kraaaaaam
    Sanna

  3. Oj oj oj, vad mycket billiga fynd du gjorde! Karafferna är helt fantastiska!

  4. Men vilka priser! På loppisarna här är det mycket dyrare… har kollat på karaffer men de kostar alla minst 10 euro… Fina Fynd minsann!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *