Jag ritar på häften och mobiltelefoner och allt möjligt annat! Till och med ljusstaken

029

Jag köpte mej en Poscatusch med  tunn liten spets, och gick lite ”amok” med den! Både mitt häfte och min mobiltelefon blev utsatta – det var minsann skoj att rita med en tusch som fäster nästan överallt!

005

Så när jag köpte mej en ny adventsljusstake på loppis och funderade hur jag skulle pynta den – tuscher, såklart!

004

Det blev både ritat med  tusch och glittriga lingonris – jag gick lite överstyr här också! Hade inte hemma nåt vitt eller glittrigt att sätta runt ljusen, så det blev glittriga ringonris som jag redan hade hemma (loppisfynd som jag limmat glitter på en tidigare jul).

Enligt Poscha-tuschernas tillverkare så behöver man inte förvara dom på nåt speciellt sätt, utan tuschen flyter fram bara man trycker ner munstycket en stund, men jag tycker det funkar bättre såhär:

030 (2)

Sen när jag hade målat ljusstaken satte jag igång och målade våra julfönster, men det får bli i ett annat inlägg!

Poscatuscherna finns att köpa bland annat hos Happy Monday-Lena och jag är fortfarande lite kär i dom! Äntligen har vi dom här i Finland också, för det här är minsann roliga leksaker för vuxna! Och barn också för den delen. Men för mej också! Enda varningen – dom är beroendeframkallande!

 

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 Replies to “Jag ritar på häften och mobiltelefoner och allt möjligt annat! Till och med ljusstaken”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *