Cirkus Familj med familjen Bahne

Det gick ju jättebra att vara lite grann på TV! Skönt att ha det överstökat, och vet du – programmet blev precis så som vi hade föreställt oss när vi träffade Maria & co, och när vi såg dom andra programmen! Jättefint filmat, omsorgsfullt ihopklippt och så inbillar jag mej att man kan se hur roligt vi hade det tillsammans med Maria & filmgänget.

179

Programmet kan ses här, går att ses utomlands, dvs vill du kolla på programmet så klicka dej in på länken och tryck på play!

Jättefin programserie, tycker vi! Vi har sett alla program och gillar dom massor! Dom är så personligt gjorda och vackra och stämningsfulla, och så blir man själv och funderar över frågeställningarna i programmen. Bra jobbat, Maria & co!

 

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 kommentarer

  1. Det var så fint hela programmet!

  2. Det var så härligt då Klara helt spontant säger åt Noel att han är en gullig pojke. Tror int hon sagt det till nåt annat barn sådär i Tv:n förut. Säkert har hon sagt det men då har det kanske blivit bortklippt. Jag gillade massor. Du vet ju hur mycket jag tycker om programmet och det här avsnittet var inget undantag. Ni var så naturliga, fattar int hur ni lyckas, då man ser på bilden och ser mängderna med människor ni har runt omkring er. Intressant var också att det i ert fall började där var andra slutar, vid frågeburken. Ni var så bra.

  3. Jag såg precis avsnittet och måste bara kommentera om hur fint det var. Vilken otrolig ödmjukhet och respekt ni hyser till varandra inom er familj! Det känns väldigt fint att ha fått följa med in i er värld litegrann, att ha blivit inbjuden att ta del av det som är er vardag. En vardag lik så många andras, men ändå inte.

    Ta hand om varandra. ♥

  4. Oj så fint!!!! Ni är så fina och så himla himla roligt att få se finbarnen lite mera! Underbart. Tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *