Jack Skellington-pumpor

018

Tidstjuven hade gjort en fin Jack Skellington-pumpa häromdagen, och jag blev så inspirerad för det var just precis den filmen jag och äldsta sonen satt och såg på just då! Hittills har ungarna varit för små för att se ”The Nightmare Before Christmas”, men nu har jag äntligen en liten kompanjon att se på filmen med  – och han gillade den lika mycket som jag, så jag överraskade honom med inte bara en utan två Jack Skellington-pumpor!

023 (2)

Den andra pumpan var en lite läskigare variant av Jack. Som du ser på bilden använder jag mej av röd tusch när jag ritar upp mönstret, och jag var för lat för att sprita bort rödfärgen – den syns ändå inte på kvällen när det är mörkt ute och det lyser i pumporna. Tidstjuven gjorde förresten ett fint inlägg om hur man gröper ur pumpor, så om du ännu har en pumpa kvar som du vill göra till en lykta – hoppa över dit och kolla hur man gör!

Happy Halloween!

(behöver översättas tycker jag – nån som har nåt bra förslag?!)

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 kommentarer

  1. Dina Jack Skellington-pumpor blev verkligen hur fina som helst! Den läskiga varianten skrämmer lätt bort alla gastar och ovälkomna gäster. 😉

    Tack så mycket för länkningarna. ♥

  2. Oj så snygga! Jag älskar filmen The nightmare before christmas!

  3. Du har verkligen spottat ur dig hur många fina ideer som helst på sistone! Massor att bli inspirerad av. Nu har vi inte gjort mer till halloween än en enda pumpalykta – är inte så inne på den högtiden – men man kan ju ha dina ideer till annat. Tack för fin inspiration!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *