Vackra höstlöv

Jag hade planerat att göra en massa löv-pyssel under höstlovet, men så var det så kallt så vi höll oss inomhus alla dagarna, men än finns det vackra löv kvar som jag skulle vilja bevara på nåt sätt. Jag hade tänkt googla och leta upp nåt bra sätt att bevara löven, i stearin eller vax av nåt slag, och vips så plingade det till i min feed och Badut hade läst mina tankar och hade ett helt fantastiskt inlägg om precis just hur man bevarar fina höstlöv!

6a0105357b8c7f970b01bb079e008a970d-800wi

Foto: Badut

 

Klicka in hos Badut så ser du hur hon har gjort. Det som behövs är lite bivax och så några vackra löv, och så har man fina höstdekorationer!

P.S. Badut är en av mina allra mest favoritbloggar! Jag älskar Marinas blogg – älskar att titta på hennes fantastiska bilder, och njuta av hennes Danmarksreportage och alla fina pyssel hon hittar på! Så kolla in där du också om du gillar pyssel.

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

One Reply to “Vackra höstlöv”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *