På väggarna i hallen

037 (2)

Jag har ju inte slutat dricka te bara för att jag var klar med min lilla tevägg, och inte nändes jag slänga bort resterande förpackningar så till sist gav jag upp och tapetserade lite till i vår hall!

075

Den här gången har jag mixat både dom här rosa-gröna förpackningarna med alla andra förpackningar som jag samlar på mej. Lite återstår att samla till innan min vägg är klar, men jag har täckt över en del av ”hålet” med den här tavelramen med tillfälliga utställningar i. Vykorten köpte jag i Sydafrika för snart 7 år sen – jag får nostalgi- och färgkick när jag går förbi dom!

079

Lite fler tavlor och speglar har kommit upp på hallväggen. Praktiskt att ha börjat med en assymetrisk eklektiskt tavelvägg, för då passar precis allt in och jag behöver inte måtta och mäta!

081

Dom här små papier mache-fåglarna är också från Sydafrika.

082

Där gick vi omkring på Botaniska Trädgården i Pretoria och såg på just såna här fåglar, så när jag sen såg dom på en marknad visste jag att jag ville ha dom med hem som ett minne från den underbara resan. Plus att jag gillar handgjorda saker. Win-win på alla sätt.

 

100

Mina första broderier har också dykt upp i en låda med gamla saker. Det var en sommar då jag tänkte att jag skulle brodera alla djuren på bondgården, eller hur det nu var, men så tog sommaren och korsstygnsvurmen slut efter bara tre tavlor.

Jag är så glad för vår hall, speciellt efter att vi målade den knallrosa. Den piggar upp och är intressant att se på och den gör liksom nåt åt en när man går igenom den. Det är en enorm kontrast till hur det var innan när den var halvrenoverad och jag blev lite grann stressad varje gång jag gick igenom renoveringsröran. Nu blir jag i stället på bra humör både av alla glada färger och av alla fina minnen som jag har samlat här.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 kommentarer

  1. Nej vilken underbar idé! Mitt favorit te dessutom 🙂

  2. Så fint och blir helt super bara du dricker lite till te! Och i detta ruskväder vill man ju inget hellre!

  3. Så super tjusigt på din vägg må jag säga! Verkligen dekorativt. Fint te både inuti och utanpå.
    Namnet på min blogg kommer från ett Clipper te – Snore & Peace.
    War & Peace, tänkte jag…och slog till…
    Viveca Tolstoy

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *