Pysselboken på radio (och webben, hjälp!)

Tänk vad roliga grejor man får vara med om bara för att man börjar blogga! Det var det jag hoppades då för många år sen, att bloggen skulle medföra olika skojiga saker, men helt hur kul det skulle bli hade jag aldrig vågat trott! En egen bok, och träffa en massa trevliga mänskor som vill skriva eller prata fina saker om vår bok – det är grejer det! Känns lite som om jag svävar på moln dessa dagar faktiskt!

NB-II-webb

Häromdagen hade vi, Kamomilla och jag, besök av Maud från radion som ville göra en intervju. Hon gjorde inte bara en intervju – hon filmade också mej när jag gjorde en pappersblomma. Hjälp! Helt oförberedd, men hoppas man förstår vad jag menar trots att jag råddade bort mej lite! Det är samma blommor som vi har med i boken, så där förklarar jag lite mer ingående hur man gör dom.

NB-webb

Vill du lyssna på intervjun så hittar du den här på Radio Vegas hemsida. Nu skall jag iväg och fortsätta storstädningen, för imorgon har vi äntligen vårt boksläppsparty! Som jag skrev igår: känns som bröllop och födelsedag och julafton i ett, och så roligt att få ställa fram tekoppar till sitt alldeles eget Tedags hos Tant Ninette, riktigt på riktigt!

P.S. Tycker du det har blivit lite väl många bokinlägg den senaste tiden, så bara lugn – nästa vecka blir det Halloween på bloggen! och sen en massa pyssel – har pysslat och gjort allt möjligt nytt till hemmet som jag längtar att få visa upp här på bloggen!

 

Uppdatering: här hittar du direktlänken till intervjun!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

5 kommentarer

  1. Härliga tider vännen, ses imorgon!!

  2. så roligt att det äntligen är dags… ha ett härligt party!

  3. Spännande tider. Har inte hunnit gratulera till boken men nu gör jag det Grattis till boken! Jätte skoj!

  4. Tycker det är alldeles lagom med bok på bloggen. Det är ju jättestort att ni skall ge ut bok så jag tycker du skall ta varje chans att sträcka på dig och vara stolt över det ni har gjort. Hade så himla gärna velat komma på boksläppet imorgon och få se ditt inspirerande hem på riktigt. Önskar er stort lycka till, kramar Liza

  5. TILLYKKE med det hele. Jeg er sikker på at din bog er helt og aldeles skøn og glæder mig til at se den.

    Jeg har iøvrigt linket til dine sjove ringe i dag (fordi den danske efterårsferie starter). Håber det er ok at jeg lånte et billed?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *