40-års ljus

Alltså dom här krittuscherna – jag är alldeles förälskad i dom, dom funkar ju till så många olika pyssel!

071

Min väninna fyllde 40 och vi skulle gratulera henne, och eftersom jag är lite extra förtjust i att rita på glas just nu så tog jag och gjorde en glaslykta med talet 40 på. Tillsammans med ett hemmagjort kort blev det här ju en personlig present, som var både rolig för henne att få hoppas jag och för mej att få göra!

Såna här ljuslyktor är så bra att ha och att variera till allt möjligt! Funkar året om som årstidslyktor, till jul med God Jul skrivet på dom, till Påsk med Glad Påsk och till födelsedagar med grattis eller födelsedagssiffran. Så praktiskt och bra till både vardag och fest, enkla fester och bröllop. Och det bästa av allt – när man tröttnar är det bara att sudda ut texten med lite vatten, så man slipper ha en massa olika glaslyktor med olika texter skrivna på! Det räcker med en som man varierar året om (fast jag har ändå källaren full med tomma glasburkar – kan liksom inte låta bli att samla på såna!).

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

En kommentar

  1. Nä, men nu får det väl vara nog med suktandet! 🙂 Det känns som om jag inte kommer att leva ett fullgott (pyssel-)liv om inte jag också skaffar såna där superpennor! Jättefina saker du gör med dem! Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *