Rita på glasen

005

Jag gillar verkligen mina nya kritfärgstuscher! Efter att jag gjort vårt kökfönster fint så slog det mej att det ju går att skriva på vinglas med tuscherna, så jag tog och testade och såhär fint blev det.
014 (2)

Tuscherna heter Bistro Chalk Maker och jag köpte mina i en liten hobbybutik i Åbo (den som ligger bredvid biografen). Det är tydligen jättestor skillnad på olika kritfärger, och jag hade tur och råkade få tag på just det märket som är ett av dom bästa. Måste bara ta mej in till Åbo ett tag igen och köpa fler färger, för det här var ju hur kul som helst!

015 (2)

På köksfönstret skrev jag både genom att kopiera en utskriven text och lite frihand, men på dom här glasen skrev jag enbart på frihand. Första försöket blev lite kladdigt, så jag suddade ut det med disktrasan lätt som en plätt.

010 (2)

Perfekt grej till en fest när man behöver hålla koll på vilket glas som är vems. Funkar jättebra som placeringskort också, eller om man bara vill piffa upp sina champagneglas en helt vanlig vardag!

Cin cin!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 kommentarer

  1. Så fint det blev. Sådana kunde ju vara bra att ha..alla födelsedagar o dyl. Skall kika runt i våra butiker efter såna. Ha det så bra.. här ruskar det förskräckligt så jag är glad att sitta sjuk inne..;)

  2. Såå fint!! Vilken lyx en vardagskväll att piffa upp glasen – hösten känns genast mer välkommen 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *