Välkommen! med kritfärger

004

Vi har en stor griffeltavla i köket som vi använder som kalender. Problemet är att dom vanliga kritorna ofta är lite tjocka att skriva med, och det ryms inte så mycket text av den anledningen. När jag såg att en pysselbutik sålde griffeltavlepennor så tog jag och skaffade ett par stycken av dom hem till oss. Sen visade det sig att det gick hur bra som helst att skriva också på glas med dom här tuscherna, och det bästa av allt är att det bara är att svepa över med en våt trasa så är allt borta igen! Helt perfekta pennor till en griffeltavla och också till vårt entréfönster.

002 (3)

Jag tog loss innerfönstret och så skrev jag ut Välkommen i ett sirligt typsnitt. Sen var det bara att tejpa fast pappret under fönstret och så gå igång med pennan.

009 (2)

Krusidullen ovanför hittade jag på datorn. Den nedanom gjorde jag på frihand.

011

Det blev fint och välkomnande vid vår ingång!

014 (2)

Jag gillar massor! Och har vilda planer för hur fönstret skall se ut till jul! Ångrar att jag inte köpte fler färger (tuscherna kostade 2 euro styck), så det blir att ta sig en tur till den här pysselbutiken nåt tag igen. Tuscherna heter Bistro Chalk Marker och är just såna här tuscher som caféer använder.

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

13 kommentarer

 1. Voi miten mahtava idea! Jätte fin!!

 2. ja men tjoo vad snyggt! Vill också ha! Vilken affär var det?

 3. Sikken god ide.

  Det ser bare så fint og hyggeligt ud og passer perfekt til jeres smukke hus og legetøjet i vinduet.

  Og så skal du have så mange tak for dine søde ord om min blog. Jeg blev simpelthen så glad og overvældet. TAK.

 4. Men det blev ju alldeles strålande fint!

 5. Wow, vilken härlig idé! 🙂 Säkert jättefint att dekorera speglar med också! Ja, kanske dörrar/målade väggar skulle funka lika bra det med?

 6. så jättefint… och välkomnande!

 7. Åh, det var snyggt! Jag undrar också – var har du köpt dem?

 8. Jättefint! Såna skall läggas på min ”wish” list 🙂

 9. Men åh, så fint! 🙂

 10. VERKLIGEN fint!!!!

 11. Den idén stjäl jag om det är tillåtet?! Verkligen snyggt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *