Brådis hela tiden – och så sorterar jag i mina bloggar igen

074

Håhå, vad det har varit bråttom den senaste tiden. Jag som trodde att jag skulle få lite lediga timmar nu när skolan började igen – tji fick jag! Fullt upp hela tiden, och har jag inte fullt upp så är nån unge sjuk. Det har lett till att jag inte alls har hunnit läsa ”mina” bloggar den här hösten – har sparat dom olästa för att en dag hinna sätta mej ner och bara njuta av bloggar, men jag märker att jag har lite dåligt samvete över att jag inte tittar in hos er som är mina bloggkompisar!

När jag satt och funderade på bloggar så slog det mej att jag borde bli bättre på att kategorisera bloggarna jag länkar till här på bloggen, så nu har jag lagt till en kategori som heter Svenskfinland. Den är definitivt under uppbyggnad, har inte alltid koll på vilka bloggar som är finlandssvenska nämligen, så om du finns på min länklista och inte finns under Svenskfinland-kategorin så blir jag jätteglad om du skriver en kommentar om det! Och om du annars också vill att jag skall länka så säg till – jag länkar speciellt gärna till er som är här inne och kommenterar! Lovar att jag skall bli bättre på att kommentera tillbaks jag också, men först måste läget lugna ner sig lite här på hemmaplan. Vi dricker spirulinasmoothies och hoppas hållas lite mer friska nu!

Ha en riktigt skön lördag – själv skall jag gå ut och göra lite reklam för min bok, och övriga familjen tänkte hålla loppis i grindöppningen!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

4 kommentarer

  1. Hej!
    Jag hittar inte mig på listan 🙂 Men tror nog jag varit där förr?
    Ha så kul idag! Skulle gärna komma men är så trött då jag vaknade tidigt och lyckades få lite nackspärr.. 🙁

    • Tant Ninette

      nå nu är du på rätt lista äntligen! Tack för hjälpen med det, och krya på dej med nackspärren – sånt är inte kul..

  2. Roligt att du är tillbaka och tittar in hos oss! Lycka till med boken! Tyvärr är jag så oteknisk så länkar o s v förstår jag inte. Ska bättra mej!

  3. Tack för att du länkar till mig. Glad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *