Tedags hos Tant Ninette – nu som bok!

01

För tre år sen träffade jag en ny kompis via bloggen, och tänk – redan första gången vi träffades så kom vi överens om att vi skulle göra en bok tillsammans (och jag skrev lite kryptiskt om det på bloggen!), och nu är den snart här! Vår bok, min och Camilla Hynynens dvs Kamomillas bok!

Vilken knäpp grej egentligen, att allra första gången man träffas bara få för sig sådär att man skall göra en bok!

”hörrdu, skulle du vilja göra en bok med mej?” sa hon

”Jajamen!” sa jag.

Vi hade liksom båda två alltid drömt om att ha en egen bok, så det sa bara klick och så satt pusselbitarna på rätt plats!

Sen gjorde vi en plan, och sen ändrade vi på planen hundra gånger, och resultatet blev vår alldeles nya bok som kommer att komma ut den 11. oktober, och den heter precis som min blogg Tedags hos Tant Ninette. Namnet sade på nåt sätt allt så vi höll det som titel och boken har vi fyllt med allt möjligt som jag grejar här hemma: vardagspynt, festfint och sen lite om vardagsfester också. Plus en hel del om värdet i att vara Tant och om att samla på stjärnstunder!

Ninette-Personlig-bild-bloggstorlek

Såhär fin blir jag när ett proffs som Kamomilla fotar mej! Vilken grej alltså – att ha en egen bok. Jag ser så fram emot att den kommer från tryckeriet, men redan nu vill vi dela med oss av en liten tjuvtitt på själva boken:

Boken kommer att kunna köpas via PayPal på våra bloggar och så i olika bokhandlar. Meddelar mer senare när alla detaljer klarnar.

Råkar du bo i södra Finland och känner för att komma på boksläpps-teparty hem till mej (och få dej en liten tjuvtitt också på hur vi bor på riktigt!) så klicka in på facebooksidan för eventet där du kan meddela att du deltar, plus förhandsbeställa ett signerat exemplar av boken ifall du inte kan komma!

(Det går också bra att förhandsbeställa boken via mail – tantninette(snabel-a)hotmail.com är min adress och creatella(snabel-a)parnet.fi är Camillas)

 

P.S. Tack till Kulturfonden för bidrag till boken! Tack till alla som hjälpt oss att fixa ihop den här boken – tack Jocke & Stella & ni som läst korrektur och ni som jag mailat till och bett om hjälp med boken. Det skulle inte ha varit möjligt att fixa en så fin bok utan all hjälp vi har fått – kärlek till er!
Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

16 kommentarer

  1. Men så roligt GRATTIS! Och vad vacker du är på bilden! Jag är så nyfiken på hur det går till att göra en bok, berätta gärna mer….
    Ha en härlig dag!

  2. Vad roligt, GRATTIS! Har oxå länge drömt om en egen bok! Kram

  3. Åh, vad jag är glad för din/er skull!

  4. Pingback:Ny bok: Tedags hos tant Ninette | Anna-Lena bloggar om inredning

  5. TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE. Hvor er det bare en fin bog og lige præcis så farveglad og finurlig som vi kender dig fra bloggen.

  6. Ni är så otroligt duktiga båda två. Ser fram till att få ha den ihanden och riktigt myspysa med den.

  7. Himla va kul! Du inspirerar mig! Jag har också bok drömmar men jag kommer inte riktigt till skott…men vänta du;-)

  8. Härligt att den snart är här!! Cant wait!

  9. Den ser superfin ut och fina bilder! Vad spännande! Roligt det där med Danmark och hur man kan påverka och bli påverkad. MIna barn har en vurm för den stad jag bott i tidigare p g a sommarbesök (vem gillar inte ett ställe på sommaren) och p g a mina ljuva tankar om staden. Ska bli kul att se om de flyttar dit så småningom. Då kanske jag flyttar efter…

    ”Din mormor sade i en intervju”.. varför blev hon intervjuad? Låter som att det finns en historia som behöver berättas där. Min mormor har då ALDRIG blivit ens i närheten av att bli intervjuad.

  10. Hurra vad roligt!!! 🙂 TOKroligt!!! Grattis till er båda!!!
    Vad kommer den att kosta? Kraaam!

    • Tant Ninette

      Vi har inte riktigt bestämt oss för priset än (vill inte ha det för högt, men inte för lågt heller – så mycket arbete som vi har lagt ner på den!). Återkommer med priset sen när vi har boken rent fysiskt i handen och liksom känner in vad den skall kosta!
      kram tillbaks! 🙂

  11. Stort grattis! Boken ser alldeles underbar ut!

  12. I know it will be AWESOME! 😉

  13. Men åh! Vilka härliga bilder! Glädje!

  14. Känner mig lite träffad så jag passar på och sänder kärlek tillbaka 🙂 Jättefint!

  15. GRATTIS!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *