Simone Rocha ståltrådskrona DIY

Till vår photoshoot gjorde jag en ståltrådskrona som tyvärr inte funkade, så jag får väl gå omkring med den här hemma i stället! Kronan är inspirerad av Simone Rochas ståltrådskronor.

180

Jag tog en bit ståltråd och virade den runt huvudet och skar av tråden en aningen längre än omkretsen. Jag fäste tråden så det bildades en cirkel. Sen tog jag mera ståltråd, fäste den i cirkeln och vred den upp och ner i backar och dalar och fäste den i ringen när tråden tog slut och fyllde på med mer tråd. Till sist tog jag en lång bit tråd  till och fäste runt kronan så att det bildades två cirklar med några cm mellan varandra, så att kronan blev mer stabil.

Lätt som en plätt, jag känner mej så fin i den här kronan dessutom! och den var verkligen superenkel att laga! (och ännu finare på modellen Caroline, men passade tyvärr inte i photoshooten som sagt…)

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

One Reply to “Simone Rocha ståltrådskrona DIY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *