Turkos är vackert & en titt på min blogghörna just nu + ett bloggtips!

Vi hade barnfritt igår och passade på att måla om köksgolvet. Det såg så slitet ut så nu var det äntligen dags att måla om det i en bra golvfärg som jag hoppas håller lite bättre än den förra. Och i en fantastiskt härlig turkos färg som gör att det känns att glida omkring på en lagun eller nåt när man går på köksgolvet!

021Det har förresten varit jättekul att så många nya läsare har hittat till min blogg den senaste tiden! Ni är alla varmt välkomna, och fråga på om ni har några frågor – jag har tänkt ordna en liten frågelåda eller en liten FAQ (ofta förekommande frågor) bara jag får min dator tillbaks på rätt ställe så jag kan skriva mer än korta texter. Såhär ser min datorplats ut just nu:

068

Obekvämt värre, vill jag lova!

Jag längtar tillbaks till min kökshörna, men först skall golvet få sig några omgångar av den läckra turkosa färgen (som jag förresten har blandat själv, så jag kan tyvärr inte tipsa om färgkod…)

Sen ett bloggtips: Tack vare tidningen Unelmien Talo & Koti som vårt hem var i (och är i, månadens nummer som är ute i butikerna nu!) hittade en härlig ny bekantskap hit – Kootut Murut. Jutta som skriver bloggen har ett helt underbart hem, och har precis den tapet som var vår drömtapet då för några år sen när vi började renovera. Kika in hos henne om du också vill hitta en ny härlig blogg med fin färggrann inredning och inspirerande DIY:s!

P.S. @Jutta: olen itse mieheni kanssa tehnyt tällainenkin pylvässänky  meidän makuuhuoneessamme – se mahtui jotenkin!,(ja mieheni mielestä se on aivan upea, hänkin tykkää!) Kutsun sitä minun fejk himmelssängyksi (på jättebra ruotsisuomea!) koska se on vaan kaksi kangaspalaa ja muutama lankku

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 kommentarer

  1. Det blir fint så fint! Lyfter hatten att ni är så ”vågade” och har ett turkost golv – för mig var steget redan stort att måla ett redan grått golv med ny grå färg 😉 Snyggt hursomhelst!

  2. Underbar färg! Tack för kommentar hos mig. Du är inte så lite pysslig du själv heller! Gillar dinlampa med pepparkaksformar. Lite opraktiskt kanske i december, men känner jag dig rätt är det redan dags för Emmy lampskärm då 🙂 nagellacksblommorna var inte svåra men om man gjorde ringarna för stora blev det trixigt men det är ju bara att trycka till dem lite då.

  3. Voi vitsi, olipa mukava yllätys! Kiitos kovasti maininnasta 🙂

    Teidän makuuhuoneen sänky on aivan ihana, ja huone muutenkin. Meillä itse asiassa on sänky samalla lailla vinon katon alla. Täytyy näyttää kuva miehelle ja vinkata, että meille voisi tehdä samanlaisen ratkaisun 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *