Kolla vem som är i tidningen!

005 (2)

Så kom det äntligen ut – reportaget som Kamomilla gjorde hemma hos oss ifjol! Jag förstår nog att tidningen drog ut på det så länge – färgerna är ju alldeles fräscha och härliga och perfekta för ett sommarnummer. Den stora överraskningen för mej var 1. att vårt hus kom med på pärmen (jippii!) och 2. att jag också själv var med på pärmen! Det trodde jag inte, och det var ju en rolig överraskning!

 

 

Lomogram_2014-07-02_05-53-12-PM

Vi var på en liten miniferie till Helsingfors och i förrgår gick vi och kollade i tidningshyllorna eftersom jag visste att tidningen skulle komma ut, och där var vårt hem och där var jag på allra första sidan! Superkul! Kul också att tidningen var extra billig den här månaden, så kunde vi köpa nåt extra exemplar. Sen gick jag runt i stan och då råkade jag på den här reklamen i Forum:

812 Vilken grej alltså!

Ett mål uppnått i mitt liv: att ha ett hem som är fint trots att vi gör allting själva, och ha det så fint att det får plats i en inredningstidning! Hela åtta sidor blev det, med massor av fina foton från vårt hem.

004 (2)

Fotona var som jag nämnde tagna av Kamomilla och på hennes blogg hittar du några fler bilder från vårt hem. Resten finns i tidningen, dvs Unelmien Talo & Koti julinumret 2014.

 

P.S. Som en kompis konstaterade (och vi själva också): det ser alltså ovanligt städat ut, vårt hem, i tidningen! Sådär städigt är det inte annars, men vi passade på och hade Kamomilla här och fotade i samma veva som Strömsö var här och filmade (vilket också är anledningen till att vi hade så många blombuketter överallt). Hon fick fria händer att plocka fram och flytta undan så mycket hon bara ville och vi var inte hemma när hon fotade, så det var en överraskning för oss också att se hur vårt hem såg ut i artikeln. Jättekul att ha bildbevis på att det åtminstone en gång har sett städigt ut hemma hos oss!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

7 Replies to “Kolla vem som är i tidningen!”

 1. Kamomilla

  Vad kul med den stora reklamen!! Den borde du ju be att få till minne… Men vem ska man nu sen fråga om det då..?
  Va duktiga vi är hörru, bästa teamet ever!!

  Reply
 2. Maria

  Vad kul! Ibland när jag ser bilder från vårt hus brukar jag tänka att där skulle jag verkligen vilja bo. Och så blir jag så glad när jag inser att det gör jag ju 🙂 så jag förstår din känsla.

  Reply
 3. Persilja

  Åh jag vill också ha tag i den! Ska jag måsta åka till Haparanda och åka över till Tornio? 😉 Så sugen är jag. hahaha

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *