Somriga tösen med sin lyckoklöver

Kamomilla var hit i fredags och tog den sista bilden till boken (jippii!) och då passade hon och plåtade lite annat också, bland annat vår lilla skönhet som har odlat fram en alldeles egen och jättefin lyckoklöver som blommade så lägligt:

N-webb

Fler bilder finns på Kamomillas blogg.

P.S. Om du bor i Åboland och vill ha en fotograf som tar fina stämningsfulla bilder på barn så lönar det sig definitivt att anlita Kamomilla! Hon är populär så det gäller att vara ute i god tid och nappa henne nåt tag när hon har lite överlopps tid till porträttfotografering! Gå in på hennes hemsida så finns hennes info där. Och jag får såklart noll guldpengar av att göra reklam såhär – jag gör det helt frivilligt och utan uppmaning och såklart alldeles gratis! Heja dej, Kamomilla, du är bäst!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

4 kommentarer

  1. Vilken otroligt vacker dotter du har!

  2. Väldigt duktig fotograf men också ett sällsynt vackert motiv. Titeln ”Afrikas drottning” ploppade upp i mitt huvud. En underbar bok som jag tror kommer från Sydafrika. Här är en bild ur den.
    http://www.barnboksprat.se/wp-content/uploads/2012/03/IMG_2509-500×375.jpg

    • Tant Ninette

      jo, Kwela Jamela Afrikas drottning! Den boken har vi i bokhyllan, den är populär härhemma, och du har ju så rätt – visst påminner hon om Kwela Jamela! Alla Kwela Jamela-böckerna är jättebra tycker jag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *