Vi längtar efter sommarvärme och glass!

I vårt kök har vi en liten hylla som byter uttryck alltid nu och då. 130

Den här hyllan är egentligen en kokbokshylla, och planen var att ha olika kokböcker framme på den så man skulle bli inspirerad och göra nya recept, men hur det nu blev så har den här blivit vad vi kallar en riktig tanthylla! Dvs en hylla med krims och krams och grejs – saker som står framme bara för att dom är fina att se på! Lite tant måste vi ju ha här hemma i vårt tanthus, och vad kan vara mer tant än prydnadssaker och souvenirer. 163

Nu var det dags att byta om lite grann på den här hyllan. När sommaren börjar brukar det klia i fingrarna att plocka fram just den här kokboken, men av nån anledning har det inte blivit av just den här sommaren… Har kanske att göra med vädret – det är inte så att man känner för att fixa svalkande glass när det är 7 grader på morgonen och haglar!  172

Precis såhär skall kokbokshyllan användas! en läcker kokbok som man bläddrar fram till ett bra recept eller en fin bild.

164

Nu tycker jag att vi alla tar och gör en glass- och solskensdans – dags för lite solsken och glassigt sommarlov tycker jag!

Det var mitt bidrag till dagens Fabrikstema: ”Samma hylla fast olika uttryck”

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

2 Replies to “Vi längtar efter sommarvärme och glass!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *