Samma fast olika

Dags för Fabrikstema igen – dagens tema ”Samma fast olika”. Ska bli kul att se vad andra har fixat på samma tema! Jag gillar det här att blogga en gång i veckan på nåt givet tema. Det utmanar, och jag får idéer och ibland blir det inte nåt väldigt originellt eller inspirerande inlägg, men ibland överraskar jag mej själv med att bli helt begeistrad över nåt!

Den här gången fick jag fundera lite. Sen kom jag på – lampskärmar! Dom här lampskärmarna började som likadana lampskärmsstommar, men dom är rätt så olika ändå.

144

I vardagsrummet hänger två såna här lampor som jag har gjort av pinnar från trädgården, lim o limpistolen och lite kopparfärgad sprayfärg. Lätt som en plätt och kostade nästan gratis!

152

I matsalen har vi i stället två lampor som ser ut såhär. Samma lampskärm, men jag har fixat dom med lite handgjort papper i stället för pinnar. Jag klippte ut kronblad ur pappersarken och limmade dom i omlott. Tog inte många minuter och kostade nästan noll det här också!

Fler av mina lampskärmar hittar du förresten under kategorin lampa här på bloggen.

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

One Reply to “Samma fast olika”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *