Världens finaste koja!

Världens finaste koja fanns hemma hos oss förra veckan, och plockades bort igår. Men först skulle den förevigas med kameran:

filtkoja
Ibland bygger mina barn koja i vardagsrummet. För varje filt som jag virkat blir kojan finare och finare!
filtkoja
Världens finaste koja tycker vi här hemma!
filtkoja
I denna koja sitter man gärna och läser lite Kalle Anka, eller leker familj eller har lite picknick. Ända tills man tröttnar och beger sig ut på nya äventyr… Hej då kojan, vi ses nog snart igen!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

5 kommentarer

  1. SKØNT. Elsker alle børnehuler og denne åbne version med de farverige tæpper må da være ”verdens skønneste”

  2. Åh, mys! Jag minns när man var liten själv och byggde kojor av allt som fanns hemma. Så kul! Fast våra var inte ens i närheten av så färgglada som er. 🙂

  3. Dina mormorsplädar är faktiskt världens finaste!

  4. Åh vad fina! Älskar den turkosa. Vilket mönster har du använt till den? Virkar du med bomulls- eller ullgarn? Efter att ha sett din sida ska jag nu ta steget och göra mitt hem ännu mer färgglatt 🙂

    • Tant Ninette

      Den turkosa hade jag inget mönster till – jag virkade cirklar (finns massor av mönster på nätet och i virkböcker som visar hur man gör det) och sen virkade jag ihop cirklarna på nåt sätt. Bomulls- och bomull/akrylgarn har jag använt mej av. Vi är nämligen ett par stycken i familjen som inte tål ylle. Tack ska du ha för din fina kommentar! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *