Jag & mina Clipperteer

Titta vad jag fick i en låda på posten! En hel låda full med olika Clipper-te!

203Det var Clipperte som hade gillat min tevägg, och som ville skicka lite te till mej för att visa sin uppskattning – vilken rolig överraskning! 205

Dom skickade en hel massa av min favorit: grönt te med echinacea och citron. Och det är bra det, för om det är nåt te vi dricker mycket av här hemma så är det just det teet! Minst ett och ett halvt paket per vecka går det åt.

217Det var den här väggen som Clipper gillade av nån anledning…! (det är ungefär ett års förpackningar av Echinacea-teet på den här väggen! Vi dricker alltsä jättemycket te här hemma)

221

Uppe i hobbyrummet står en ask full med te-förpackningar. Dom är så fina dom här teförpackningarna, så jag kan inte slänga bort dom trots att väggen är klar sen länge! Jag skall kanske fixa kort av dom nåt tag, eller nåt annat projekt har jag tänkt

213

Ja, vi gillar verkligen att dricka te i detta hus. Har tekannor lite här och där. Det är på nåt sätt nåt rogivande över att brygga en kopp te och sen hälla upp den ur en fin kanna och sitta och dricka sin kopp och bara känna värmen spridas i kroppen. Det är också jättestor skillnad på dom olika tesorterna – jag gillar inte Earl Grey eller svart te överhuvudtaget, men grönt eller vitt te – det kan vara rent gudomligt när det vill sig väl!

231

Just nu är min tehylla i köket full av ten! Härligt! (dom två öppnade askarna med Echinaceateet hade vi köpt på förhand – vi gillar verkligen det teet som sagt!)

223

Tusen tack, Clipper-te, och vad kul att ni gillade min tevägg!

Thank you so much, Clipper-tea! I’m so happy you loved my tea-wall as much as I do!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

6 kommentarer

 1. Coolt, både väggen och gåvan!

 2. Hej,
  jag tycker verkligen om din vägg med alla teförpackningarna.
  Själv har jag under många år sparat de små kuverten som tepåsarna ligger i.
  Kanske jag nu blir färdig att göra något av dem tack vare din inspirerande vägg.
  Men jag gillar lampan av tekannan och kopparna också!
  Har du gjort den själv?
  Hälsningar
  Helén
  http://tulavippan.blogspot.se/

 3. Vad häftigt! Bara för förpackningarnas skull önska jag att jag gillade te lite bättre 🙂

 4. Vilken rolig överraskning! Själv har jag aldrig stött på dessa men gillar verkligen grönt te. Håller dessutom med dig i att Earl Grey är den som hamnar sist på gilla-listan. Tillsammans med Kamomill-te.

 5. Oj vad roligt att du fick handfast feedback från företaget! Väggen är galet snygg! My daughter agrees!

 6. Vilken fantastisk vägg! Och lampan var också underbar. Kram och trevlig helg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *