Ibland är det roligare att hjula än att gå

Fick en beställning från huvudpersonen själv om att lägga upp dom här bilderna på bloggen – bättre sent än aldrig! Vi har en person här i familjen som ibland inte riktigt orkar gå hem när man är på sina promenader.204

Men hjula går bra!

215 (2)Det går bra att hjula både uppför och nerför backar, hit och dit (och speciellt om syskonen eller mamman säger ”Nä, du klarar nog inte av att hjula uppför den här backen!”)

245

Praktiskt och bra att ta till lite alternativa transportmetoder när man inte riktigt orkar gå hem…

Äldsta sonen orkade inte heller alltid gå hem från dagis, så då brukade jag utmana honom med att hoppa eller springa hem – det gick hur bra som helst!

261

Vi har sån tur som dessutom kan locka barnen med att gå och titta på fåren. Det är total lyx att bo så centralt som vi gör och ändå ha får att hälsa på bara några stenkast från hemmet!

281Klappa fåren – bra ursäkt för en promenad det också!

P.S. Jag gissar att det kanske ibland ser ut som om vi bor långt ute på landet, och speciellt när jag skriver om hur liten ort vi bor på, men orten vi bor på har ca 10 000 invånare (vilket är avsevärt mindre än Köpenhamn där vi bodde innan) och vi bor så centralt som man kan komma! Vi bor i den gamla stadskärnan där man har bevarat hus som är 100-200 år gamla. Lantlig stämning, men nära till precis allting vilket gör saker och ting lättare för mej som inte har körkort!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

En kommentar

  1. Vad härligt att hjula! Ger mej barndomsminnen. Jag var riktigt bra på det ända upp i 20-årsåldern, men skulle inte ens våga idag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *