Vardagsrummet

En dag när det var städigt passade jag på att fotografera vardagsrummet. Man måste ju föreviga sånt här som inte händer så ofta! Fast iofs  blev det helt plötsligt sommar, och när det är sommar är det hela trädgården som  blir vårt vardagsrum och då får det här rummet stå oanvänt… Det gillar jag – att ha ett sommarvardagsrum och ett vintervardagsrum! Det gör att man inte tröttnar på nåndera av ”rummen”.

008
Här sitter vi och spelar spel, läser böcker och spelar på piano eller gitarr. Det här är minsann ett riktigt vardagsrum!
010
Kaminen är i användning hela hösten och vintern. Värmer skönt både detta rum och matsalen som är invid. I taket hänger en lampa som jag fixat till själv. Tapeterna har jag själv målat, och lamporna i fönstren är hemmafixade dom också (av pinnar från trädgården)
013
Spel- och pysselskåpet är i användning året om! Fullt av pysselgrejer och spel.
017
Den här biblioteksvagnen är den enda bokhylla vi har hittills. Den funkar bra för vår familj – den har hjul under så det är bara att rulla ut den ur rummet när vi skall ha julgranen här!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 kommentarer

  1. Underbart fint!

  2. Vilken härlig soffa! Jag kan riktigt känna hur mysigt det vore att krypa upp i hörnet och liksom bli kramad av soffan.

  3. Men åh, så mysigt det ser ut!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *