Liten gammal spegel med patina – precis som en inredningsspegel skall vara!

Det är nåt speciellt med speglar. Man får plötsligt se världen ur en helt annan vinkel och ibland när man rör sig förbi en spegel är det som om man skymtar nånting annat där inne. En annan värld kanske? Det är nåt extra speciellt med gamla speglar tycker jag, speglar med en patina.030 (2)

Den här spegeln fanns i en loppisask som jag köpte för 20 cent. Superfin gammal spegel, som nån tänkte slänga bort såg det ut som.

026

Jag tog loss spegeln ur asken och limmade fast ett gem på baksidan med hjälp av superlim.

034 (2)

Sen hängde jag upp den på te-väggen och pyntade den med några gamla tygblommor. Där hänger den och ger små glimtar när man går förbi. Jag tror inte alla ens märker att den hänger där, inte förrän man tar sig en närmare titt på väggen, men den bidrar på nåt sätt ändå till stämningen i vårt hus.

Jag gillar sånt här, när man kan återanvända sånt som andra vill slänga bort! Små spegelbitar kan alla återanvändas såhär lätt, med bara lite superlim och ett gem!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. Men oj så vackert! Jag skulle sett! Ser alltid såna detaljer. Jag råkade ramla och stöta till en gammal fasettslipad urvacker spegel för några dar sen och sparade de allra största bitarna för att jag älskade verkligen den spegeln. Tänkte att det går att göra nåt. Det där med ett gem på baksidan var ju briljant!!!! Ska genast testa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *