I mina händer denna vecka

004

Denna vecka blev jag äntligen klar med filten!

043

Jag gjorde en ny lampskärm

005

Jag pyntade med mina jättestora blommor

002

Jag påbörjade ett nytt projekt.

Det här projektet kommer att ta jättelång tid misstänker jag, får se om det blir lyckat när det blir klart eller om jag får fixa om allt! Jag kom alltså fram till att vår spiskåpa var alltför tråkig så nu försöker jag åtgärda det.

I mina händer – bloggutmaning hos Mitt hem är min borg

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 kommentarer

  1. Oj! Det var en fin och produktiv vecka!! Härlig pläd med alla kontrasterande färger! Hur stor är pläden?

  2. Vilka fina projekt du har på gång! Spännande att se vad det blir av spiskupan. Färgen du visar på bilden är jättefin även om jag misstänker att det inte är slutresultatet. Pläden är helt helt underbar! Älskar alla färgerna i hop. Bra att sista barnet också fick sin egen filt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *