Hexagonfilt/Granny Afghan med svarta kanter

Så blev hexagonfilten äntligen klar! Hexagonfilt/Granny Afghan med svarta kanter Det tog några timmar, men nu är den äntligen klar och är redan i användning!

 

Hexagonfilt/Granny Afghan med svarta kanter 175 hexagoner blev det den här gången. I alla möjliga färger. Jag använde mej både av nytt garn och av rester som jag hade hemma. Om ett garn var för tunt så nystade jag upp garnet och gjorde två nystan av det och använde dubbelt garn av det när jag virkade.  Hexagonfilt/Granny Afghan med svarta kanter

Det börjar vara lite tomt i mina garnlådor nu! känns jättebra!

Hexagonfilt/Granny Afghan med svarta kanter Nu har alla ungarna fått varsin filt, det känns också bra! Så skönt att kunna svepa in sig i sin alldeles egen filt när det är ruskigt ute och man fryser lite grann, eller bara när man vill ha det lite mysigt!

Hexagonfilten är virkad med det här mönstret – Graphic Granny Afghan. Jag gjorde min filt mer än dubbelt så stor, för i ursprungsmönstret blir det bara en liten babyfilt eller nåt. Börjar få lite virkningsabstinens i mina fingrar nu när filten blev klar, så jag tror jag får ta och hitta på ett nytt projekt snart!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

9 Replies to “Hexagonfilt/Granny Afghan med svarta kanter”

  • Tant Ninette Post author

   Det är lite blandat. Det mesta är en blandning av akryl och bomull, en del är akryl och ull och så är där lite som bara är bomull. Vad jag råkade ha hemma, med andra ord!

   Reply
 1. Tove

  For et FANTASTISK flott teppe!!! Får lyst til å lage et selv med en gang… ( Og jeg har lovet meg selv at jeg skal ta en pause i teppehekling.., har heklet tepper non stop i seks år nå.., men dette teppe her!!!) Første gang jeg er innom deg, men kommer garantert tilbake:))

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *