I mina händer denna vecka

Förra veckan blev det lite ofrivillig paus i bloggutmaningen ”I mina händer”. Den här veckan tänkte jag visa upp två grejor som jag grejat med denna vecka och en från förra veckan, bara för att den var så fin och jag inte hann med förra veckan!pappersblommor

Fick lust att ha lite mer blommor här inne, så jag har vikt en massa pappersblommor och tejpat fast dom på köksfönstret (mer om det i ett inlägg senare i veckan)

virkade hexagoner

Hexagonerna är nu färdiga och väntar på att dammsugaren på ett magiskt sätt skall dammsuga vardagsrummet av sig själv så att jag kan lägga ut hexagonerna på golvet och sy ihop filten.

origamihjärtan

Vi har fortfarande framme våra fina Alla Hjärtans Dag-hjärtan i fönstret. Det är min äldsta son som har lärt mej hur man viker såna här, och han förklarade så himla bra på sin första youtube-video, att man inte kan tro att det där sant att en 10-åring kan förklara sådär bra och utan att öva innan eller stödord eller nåt! Jag är så stolt över honom, här kommer hans video om du vill se en jättebra förklaring till hur man gör såna här origamihjärtan:

 

3 kommentarer

  1. vilka vackra blommor… jättefina!

  2. Du kan verkligen vara stolt över din son! Och hexagonfilten kommer bli kanonfin =)

  3. Vad duktig han är! Väldigt pedagogiskt när han hela tiden visar till tittaren hur den bör se ut. Hela tiden mån om att tittaren ska hänga med. Tydligare än så går det inte att göra. Kanske en blivande lärare?

    Blommorna kring köksfönstret är toppenfina! Det blir så kitschigt och fint och ger en härlig känsla med dem. Gillar det verkligen! Kul att du är tillbaka i utmaningen igen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *