En fin gren kan väl vara bra att ha i sovrummet?

En dag köpte jag en billig grå kimono på en loppis. Jag hade en fin gren hemma och tänkte att det här kanske går att kombinera på nåt sätt?

351

Kimonon har en så fin färg och fint mönster, men funkade inte alls som plagg. Den funkar däremot alldeles utmärkt att klä över en gren med, och det bästa är att det finns massor av tyg kvar att sy kuddar av!

358

Grenen är en fin slät gren som låg och skräpade i trädgården nånstans.

Åh, vad jag är glad att vi nu har en egen trädgård, som kan ha grenar som ligger och skräpar i ibland!

013

Jag klippte tyget i långa längder och virade dom runt grenen och tråcklade sen fast tyget.

012

Nu hänger den där i sovrummet och väntar på ett par stycken spikar och en hängare eller två – perfekt ställe för t ex makens skjortor eller nåt sånt när han behöver hänga dom framme nånstans ibland, och perfekt ställe att hänga mina halsband på har jag tänkt.

Billigt och enkelt sätt att fixa ett lite mer spännande ställe att hänga slipsar och halsband på än bara en krok på väggen. Vi gillar! nästan så jag känner att nu behöver jag fixa fler halsband, så jag har riktigt många att hänga på min gråa silkesgren!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 kommentarer

  1. Piffigt! Jag har en grön kimono från loppis i garderoben. Kan inte med att ge bort den. Behöver också hitta på nåt kul med den. ”Ska bara” först… 🙂

  2. Precis en sån kimono (annan färg dock) har jag i skåpet. Eller hade åtminstone, nu hoppas jag verkligen att jag inte hunnit föra den till loppis! Det där blev ju så snyggt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *