Plasthalsband för alleriker

(dom är förresten ftalatfria!)

Jag fick nickelallergi för jättelänge sen och i början tålde jag ändå halsband av metall, men nuförtiden funkar det inte alls. Så det blir att fixa egna nya halsband i stället, vilket jag inte alls har nåt emot! Dom här halsbanden är inspirerade av Blandine Bardeaus plastsmycken. Jag hade tyvärr inte tillräckligt med plastband för att göra lika tjocka fina halsband som hon gör, men nånting ditåt blev det.

139

085

Alla halsbanden består av plastband som jag knutit ihop på olika sätt och vis, och ibland blandat med smälta hamapärlor.

Jag tänkte variera dom och mixa lite efter tycke och smak, provade här några kombinationer, men det går ju att kombinera lite hur man tycker. Jag gillar att ha såna här pigga färger, dom piggar upp lika mycket som våra rosa hallväggar eller rutiga sovrumsvägg!

Mina halsband var inte alls lika fina som inspirationen, men dom är nånting ditåt och dom är gjorda av mej och dom är i varje fall nickelfria!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *